Skip to content

Growth Hacker (medior)

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Job description

Maakt het jou enthousiast om een conservatieve markt te disrupten? Ligo is een snel groeiende legal tech scale-up en is op zoek naar een growth hacker om het team te versterken!


Naar wie zijn we op zoek?


We zijn op zoek naar iemand die blij wordt van data driven, metrics (B2B subscription), coole tools en experimenten? Je wordt een van Ligo’s leading Growth Hackers, je zal het team gaan versterken en onze online presence verder opzetten door middel van experimenten. Je bent energiek en je ambities zijn groot, net zoals die van ons! Je bent creatief, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mooie data/resultaten neer te zetten en je hebt een "getting shit done" mentaliteit. Je zet inzichten vanuit data met gemak om in campagnes, je stopt niet totdat je succes hebt en je bent toegewijd aan jaarlijkse ambitieuze doelen voor de omzet. Daarnaast ben je mateloos geïnteresseerd in ervaringen/feedback van onze users.


Over Ligo


Ligo is een snelgroeiende legal tech scale-up die op een innovatieve manier ‘legal’ makkelijk, snel en betaalbaar maakt voor ondernemers. Met de combinatie van online ‘selfservice’ via ons digitaal platform veranderen wij de (conservatieve) juridische markt compleet. Met onze technologie zorgen we ervoor dat elke ondernemer met een membership al hun juridische zaken gewoon goed kan regelen voor hun bedrijf (B2B subscription model). Het team van Ligo groeit snel en we bieden jou een unieke kans om als key team member deel te nemen aan dit mooie avontuur in de legal tech markt. Je zal brede ervaring op doen en meebouwen aan een leading B2B platform dat leidend is in de industrie.


Wat ga je doen bij ons?


Bij Ligo krijg je de vrijheid om jouw (crazy) ideeën dezelfde dag nog uit te voeren. Je bent full focus met onze groei bezig. Je bent op het gebied van groei ook de schakel tussen verschillende teams. We begeven ons in een grote markt en onze ambities zijn groot! Er zijn erg veel mogelijkheden om deze markt aan te vliegen. De focus zal in eerste instantie liggen op het opzetten van veel experimenten, waarna het verdere marketing raamwerk opgezet kan worden. CAC en CLTV vind je interessant. Je gaat ‘hands-on’ aan de slag met het implementeren van growth hacking technieken. Daarnaast zet je campagnes op (of bent hiervoor verantwoordelijk) op het gebied van social media, SEA, SEO, referral, content marketing en meer. Met betrekking tot zaken die al staan, ga je aan de slag met conversie optimalisatie. Tools die je hierbij kunt gebruiken zijn o.a. Google Analytics, Intercom, Hubspot en Amplitude. Heb je nog andere tools nodig? No problem, deze worden geregeld!


Wat wij jou bieden


 • Key positie binnen een enthousiast jong team dat snel groeit

 • De kans om een snelgroeiend leidend B2B platform te helpen bouwen

 • Veel ervaring in korte tijd in ons scale-up environment

 • Deel uitmaken van een award winning bedrijf: o.a. de Dutch Legal Challenge Award

 • Marktconform salaris

 • Werken in Amsterdam met leuke collega’s in een modern kantoor met een bar, pingpongtafel en mee

Lijkt dit je allemaal wel wat? Dan kijken we uit naar je CV en motivatie die je kan sturen naar juan@ligo.nl. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Juan via 020-3031043.Job requirements


Wat jij brengt

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie hebt, waarbij ervaring in een SaaS bedrijf een pré is

 • Dat je de ontwikkelingen van snelgroeiende startups/scale-ups goed bijhoudt

 • Dat je analytisch sterk, proactief en energiek bent

 • Ervaring met diverse digitale acquisitie kanalen (bijv. Google, Facebook, Linkedin)

 • Ervaring met growth hacking technieken voor SaaS

 • Begrip van welke statistieken belangrijk en waardevol zijn om strategie te leiden

 • Een nieuwsgierige houding en motivatie om veel te leren en te groeien

 • Een toegankelijke en gezellige persoonlijkheid

 • Goede beheersing hebt van Engelse taal en Excel

or